O NAMA

Nova mera dobrog života

Pozicionirajući se kao lider u dizajnu i inovativnosti u okviru oblasti izgradnje I nekretnina generalno, imajući u vidu najbolje interese potencijalnih klijenata, Merin grupa je prepoznala potencijal tržišta i rastuću potražnju za integrisanim rešenjima.

Kompanija Norma Concept, najnoviji član porodice Merin Group, osnovana je kao preduzeće za maloprodaju nameštaja i dizajn enterijera, i predstavlja prirodan korak u vertikalnoj integraciji poslovanja grupacije.

Sa poslovnom filozofijom utemeljenom u dizajnu, kvalitetu i pristupačnosti, Norma Concept nudi odabrani izbor nameštaja vodećih međunarodnih brendova i proizvođača I pruža širok spektar stručnih usluga dizajna enterijera i opremanja stambenih, poslovnih i komercijalnih prostora i nudi odabrani izbor nameštaja vodećih međunarodnih brendova i proizvođača.

• MISIJA

Temeljnim poznavanjem nameštaja iz asortimana partnera, kao i njihovih mogućnosti, nastojimo da proces opremanja životnog prostora klijentima učinimo maksimalno prijatnim iskustvom i da im pružimo stručne savete, a kolegama arhitektama profesionalnu podršku.

• VIZIJA

U procesu rasta i razvoja resursa naše kompanije, podižemo konsultantske usluge na najviši nivo. U saradnji sa klijentima, naši timovi stručnjaka rade na iznalaženju funkcionalnih, stilskih i budžetskih rešenja, kreirajući u optimalnim rokovima opremljene prostore po principu „ključ u ruke“, i proširuju ponudu naših usluga izvan okvira rezidencijalnih projekata, obuhvatajući komercijalne i HoReCa segmente.

• NAŠ TIM

arh Sandra Obradović

Direktor

„Verujemo u snagu ljudskih resursa. Vrednost koju stvaramo je odraz vrednosti naših ljudi.“

Entuzijasta u poslu, veliki ljubitelj umetnosti, inovacija, dizajna nameštaja i dizajna uopšte, Sandra Obradović je arhitekta sa dugogodišnjim iskustvom u projektovanju i izvođenju rezidencijalnih i komercijalnih enterijera, nameštaja po meri za stambene i HoReCa objekte, kao i značajnim angažmanom u upravljanju projektima. Zajedno sa svojim timom profesionalaca, stoji Vam na raspolaganju za realizaciju željenih ciljeva.

• MERIN GRUPA

USPEŠNA PRIČA
KOJA SE STALNO RAZVIJA

Merin Group je jedna od vodećih i najbrže rastućih kompanija u oblasti nekretnina sa sedištem u Beogradu u Srbiji.

Sa pažnjom odabran i okupljen in-house tim Merin Grupe u stanju je da pokrije celokupan investicioni ciklus od due diligence-a pa sve do izgradnje i prodaje, čime se integrišu najviši standardi profesije obezbeđujući dodatnu vrednost zbog koje je  brend Merina već postao renomiran.

Znanje i sposobnosti našeg tima u kontinuiranoj su službi investicionih poduhvata Merin Groupe, ali u isto vreme mogu pružiti podršku i drugim investitorima u industriji.